© 2019 by studio EFG

OVER DE OPRICHTERS

"al langer was ik op zoek naar een manier om kinderen in een spelvorm snel technisch en tactisch beter te maken. Met de oprichting van Urban Field Hockey heb ik de methode gevonden"

David ten Hove (43 jaar) werkt al jaren als technisch manager en coach voor verschillende hockeyclubs. 

"het is prachtig om te zien hoe snel kinderen zich technisch kunnen ontwikkelen, door UFH gaat dat nog mooier; ik zie kinderen in 1 dag zo vooruit gaan!"

"ik vind het enorm belangrijk dat ieder kind op een pedagogisch verantwoorde manier wordt aangesproken en zich gezien voelt. Talent kan ontwikkeld worden. Plezier is een voorwaarde voor succes."

"het is zo leuk om te zien hoe het spelen in 'game zones' van 15x15 meter direct zorgt voor een hogere handelingssnelheid"

URBAN FIELD HOCKEY is een initiatief van David ten Hove (1976).

Lucien van Doorn (1998) werkt mee aan het organiseren van de URBAN 3x3 toernooien in het Gooi.

David is oud hoofdklasse speler, met diploma's Cios en Sport Management werkt hij sinds 2000 professioneel als trainer/coach en Technisch Manager bij verschillende clubs. 

Zijn kracht en passie ligt bij pedagogiek en didactiek. "Een kind moet zich in de eerste plaats positief gezien voelen, ontwikkeling volgt dan als vanzelf" 

 

Lucien is hoofdklasse speler bij Almere en heeft de opleiding Sport Management en Ondernemen bijna afgerond. Hij werkt al een aantal jaren als jeugdtrainer en coach. 

Lucien maakt graag echt contact met zijn pupillen. Hij is opgegroeid met hockeyen op straat. Zijn techniek is daardoor erg goed ontwikkelt. Hij weet wat URBAN betekend!

Samen vormen zij het enthousiaste team achter UFH.

  • White Instagram Icon